Leoni Helmholt - Eigenaar

leoni

Leoni is deze praktijk in 2005 alleen begonnen als podotherapeut. Haar drijfveer is altijd geweest om zoveel mogelijk mensen van hun pijn af te willen helpen. Hierdoor kon ze al vrij snel haar praktijk uitbreiden. Inmiddels zijn er 3 lokaties en 7 medewerkers.

Sonja Allart - Podotherapeut

sonja

In 2013 is Sonja Allart de praktijk komen versterken. Ze is al sinds 1995 podotherapeut en heeft dus de nodige ervaring. Ze heeft een grote affiniteit met Diabetes patiënten vanwege haar werkverleden in het Maasstad Ziekenhuis Rotterdam.
Tegenwoordig werkt zij op de achtergrond ook mee aan het beleid van de praktijk.

Vicky van Breedam - Podotherapeut

vicky

Ik ben Vicky van Breedam en afgestudeerd podotherapeut aan de Artevelde Hogeschool in Gent.
Elke dag met mensen werken en pijnklachten oplossen geeft mij positieve energie. Al gaat de taak van podotherapeut natuurlijk wel verder dan alleen klachten oplossen. Je werkt met mensen en iedereen is uniek. Dat maakt elke behandeling weer anders en maakt mijn werk erg afwisselend. Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van dit unieke team. Naast mijn interesse in de mens en het menselijk lichaam hou ik ook van sport en muziek in mijn vrije tijd.

Vicky is werkzaam in Barendrecht en Zwijndrecht.

Lenneke Beerentemfel - Medisch Pedicure

lenneke

Ik ben Lenneke en ik ben in 2011 begonnen in deze praktijk als Basis Pedicure en na het afronden van mijn studie Medisch Pedicure in 2012 voer ik vele verschillende risico en specialistische behandelingen uit binnen de praktijk.
Ik behandel onder andere diabetes en reuma patiënten en plaats ik op maat gemaakte nagelbeugels en ortheses.
Regelmatig ga ik naar congressen en bijeenkomsten, om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de voetzorg. Mijn passie is om in samenwerking met mijn collega's binnen de praktijk er voor te zorgen dat de patiënten goed en klachtenvrij de praktijk verlaten.

Esther Sap - Receptioniste

esther

Ik ben Esther Sap en sinds 2013 werkzaam als receptioniste in de praktijk op de hoofdlocatie in Zwijndrecht.
Ik ben het eerste aanspreekpunt aan de telefoon en balie, en doe dit werk met heel veel plezier.
Een tevreden patiënt daar krijg ik energie van! Mijn passie en kracht zitten in het zo goed mogelijk iedereen te willen helpen en vriendelijk te woord staan. Het gezellige en hechte team is elke dag weer een feestje om mee te werken.

Vivian Klijnsma - Zolenlab medewerkster

vivian

Ik ben Vivian, altijd in voor een geintje en sta graag klaar voor anderen. Sinds begin 2017 werk ik met veel plezier in deze praktijk! Bijna dagelijks ben ik bezig in het lab met het maken en aanpassen van de podotherapeutische zolen.
Het is een heerlijke plek om te werken: ik werk graag met m’n handen, regelmatig komt een collega binnenlopen en met elkaar zorgen we ervoor dat onze patiënten worden geholpen.